Systeeminstellingen

Klik rechtsboven op je naam en ga naar "systeeminstellingen"

Email

Email

Klik op de "Email" button

Emailaccount toevoegen

Emailaccount toevoegen

Klik op "Emailaccount aanmaken"

Email versturen

Emailaccount instellen "versturen"

Gebruikers → de gebruikers die het emailadres mogen gebruiken in Findesk CRM

Naam afzender → de naam die de ontvangers van de email in beeld krijgen als u een mail stuurt

Emailadres → het emailadres waarmee u mails gaat versturen en binnenhalen in Findesk CRM (moet een bestaand adres zijn)

Handtekening → is in ontwikkeling als je geen "template labels" gebruikt kun je deze gebruiken.

Email ontvangen

Emailaccount instellen "ontvangen"

Host → uw imap server (bijv. imap.google.nl)

Poort –> gebruik poort: 143 (standaard) / gebruik poort: 993 (met SSL beveiliging)

Wachtwoord → wachtwoord van uw emailaccount

Certificaat verifieren → Standaard aan tenzij je mail provider anders aangeeft

Mogelijkheden ontvangen en verwerken email

Importeer mogelijkheden

Email automatisch importeren → selecteer vanuit welke mailboxen u automatisch e-mail wilt importeren in Findesk CRM. Het origineel blijft op de imap server staan

Email automatisch koppelen  → bijvoorbeeld koppelen aan een klant, polis, hypotheek ook worden beantwoorde mails gegroepeerd. U kunt de mail ontkoppelen als de locatie onjuist is en elders weer koppelen

Automatisch geimporteerde emails verplaatsen →  verplaats verwerkte e-mail  naar een eigen gekozen folder bijvoorbeeld naar "Verwerkte mails" of "Prullenbak". De inbox van de imap server wordt hierdoor automatisch geleegd