Nadat u ingelogd bent, kunt u rechtsboven op uw naam klikken en vervolgens kiezen voor
Systeeminstellingen . Hier kunt u het portaal gaan voorzien van uw bedrijfsgegevens.

• Onder de knop E-Mail kunt u uw e-mailinstellingen plaatsen.
  • Onder de knop Organisatie kunt u kantoren en afdelingen toevoegen.

Om gebruikers (collega’s) toe te voegen, klikt u rechtsboven op uw naam en vervolgens op
Organisatie beheren. Via de knop Gebruiker aanmaken voegt u een nieuwe collega toe.
Hier kunt u tevens gebruikers voorzien van een andere rol of inactief maken.