1. Uw persoonlijke portal is te bereiken via : https://[uw-bedrijfsnaam].ddat.nl . In deze URL dient [uw-bedrijfsnaam]
    vervangen te worden door uw eigen bedrijfsnaam. Deze staat vermeld in de bevestigingsmail die u van ons heeft ontvangen.

2. De volgende stap is het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord. Deze staan in de bevestigingsmail vermeld die wij u per mail hebben toegestuurd.

Gefeliciteerd! U bent voor de eerste keer ingelogd op DossierData.

Let op: Uw gegevens zijn strikt persoonlijk, niemand anders heeft toegang tot uw pakket.
Bewaar uw inloggegevens daarom op een veilige plek.